Get in touch!

Hulp nodig bij een ijzersterk concept, visuele identiteit voor je bedrijf of heb je een andere creatieve opdracht voor mij? Mail info[at]andMighty.com of zoek naar ‘and Mighty’ op social media!

About Me

Who is Mighty?

Mighty of Maïten de Schepper, een Zeeuws meisje met ambitie, crazy catlady en verslaafd aan online shoppen. Als iedereen naar rechts gaat, ga ik naar links. ‘Create the things you wish existed’. Wat er niet is, wil ik creëren. Zeven steden, drie opleidingen en weer terug in Terneuzen. Je kan de Zeeuw wel uit Zeeland halen, maar Zeeland niet uit de Zeeuw.

What I’m good at

Recht door zee(uws), eerlijk, teamplayer, communicatief vaardig, creatief. Opgeleid tot grafisch ontwerper met film- en fotografievaardigheden. En iedere woensdag zet ik een groep tieners aan het werk tijdens een kunstles bij Toonbeeld, Terneuzen.
Design 0
Concept 0
BTW 0
Adobe 0

Work, work, work.

Wat kan ik voor jou betekenen? Wat zijn jouw doelen? Neem vrijblijvend contact met mij op over de mogelijkheden van ‘and Mighty’. Onder het genot van een kop koffie bespreken we opties en kijken we hoe we jouw boodschap gaan vormgeven. What’s next, you and Mighty?

Branding

Een visuele identiteit, infographic, digitale illustraties, social media content, magazines of campagnes, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zorg dat al jouw on- en offline media uitingen, ook met bestaande huisstijl, aansluiten bij jouw bedrijf en doelgroep.

Fotografie

Commerciële fotografie, niet meer moeten kiezen uit stockfoto’s, maar jouw eigen merk/bedrijf kunnen laten zien. Foto’s voor social media, websites maar ook voor brochures of magazines. Liever niks commercieels maar een fotoshoot met jouw gezin? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden!

Video

Een kijkje achter de schermen bij jouw bedrijf, content voor social media, een instructievideo of een reportage? Ik creëer een video die aansluit bij jouw bedrijfs-dna. Liever een persoonlijke video? Of het vastleggen van een belangrijke dag? No problem for Mighty!